// www.varmanakki.com provided by www.jkry.org // email: paulipuhakka@varmanakki.com // Statcounter: hit counter//  
banneri

VALIKKO:

» Etusivu

» Tiimi

» Media

» Vieraskirja

 

UUTISARKISTO:

» 2011

» 2010

» 2009

» 2008

» 2007

» 2006

 

LINKIT:

» VNT @ Facebook

» Spartak @ Facebook

» KMK @ Facebook

» FC Tuska

» FC Kurenpojat

» Pudasjärven Urheilijat

» Pudasjärven kaupunki

» Pudasjärvi visa

» Kalajoki Beachfutis

» Fantasy Premier League

» World Cup 2010

 


TIIMI:

 

Varman Nakin toiminta sijoittuu Pudasjärvelle, joka on alle 10000 asukkaan metsäkaupunki pohjois-pohjanmaalla Oulun lähetyvillä. Sekalainen seuramme koostuu lähinnä himokkaista potkupallon ja salibandyn pelaajista. Pääasiallinen lajimme on Kuningas jalkapallo, tuo kaikista lajeista jaloin. Vuosittain pelattavia turnauksia joukkueellamme on jalkapallon lisäksi futsal, beachfutis, salibandy ja jopa lentopallo.

Kesäisin meidät siis varmiten bongaat Suojalinnan upealta urheiustadikalta futista pelaamasta tai Kalajoen hiekkasärkiltä beachfutiksen kimpusta. Saatatpa löytää meidät myös Livolta lentopallon kyläsarjasta. Talvisin hakeudumme Pudasjäven liikuntahallin lämpöön ja pelailemme salibandyä sekä futsalia.Tiimimme koostuu pudasjärveläislähtöisistä poijankoltiaisista. Nuorista, komeista, lihaksikkaista ja nopeista miehenaluista. Yhdistävänä tekijänä meillä kaikilla lienee rento suhtautuminen urheiluun ja motivaationa hauskanpito. Joukkue on muodostunut vuosien mittaan pikkuhiljaa sellaiseksi kuin se nyt on. Varma Nakki -nimen alla on nähty mitä erilaisimpia kokoonpanoja, mutta nykyinen on aikalailla vakiintunut. Aina sillointällöin joukkueessa näkyy myös vierailevia tähtiä. Tähän alle, keräilykorttien muotoon, on kuitenkin koottu VNT:n ydinporukka, jonka voit bongata erinäisistä urheilutapahtumista.

VNT 2010 LIHA WORLD CUP KERÄILYKORTTISARJA:

korttiloota

Vuoden 2010 kunniaksi VNT julkaisee uuden keräilykorttisarjan, Etelä-Afrikan World Cupin hengessä. Sarja kantaa nimeä "LIHA WORLD CUP 2010".

Kortista selviää mm. suosikkipelaajiesi strategiset mitat ja lisäksi jokaisesta pelaajasta on kääntöpuolelle kirjoitettu pieni sanallinen kuvaus.

Mikäli saat jostakin itsellesi näitä upeita kortteja aitoina pahviversioina, niin pidä tiukasti kiinni, sillä näiden korttien arvo nousee päivä päivältä!

Kortin toiselle puolelle näet, kun viet kursorisi sen päälle.

 

Tuomas Herukka Pauli Hiltunen
Antti Illikainen Juuso Illikainen
Arttu Juusola Eero Juusola
Tomi Kantoniemi Perttu Kuusela
Toni Kuopusjärvi Markus Luukkonen
Joni Luokkanen Asko Mäkäräinen
Joonas Perttunen Pauli Puhakka
Veli-Matti Pätsi Joni Sarajärvi
Teemu Torvinen Antti Veteläinen
Jarmo Vähäkuopus

Liity sinäkin VNT:n faniksi Facebookissa klikkaamalla alla olevaa laatikkoa.

Fanisivulla pääset käsiksi ajankohtaisiin tapahtumiin voit katsella tuoreimpia valokuvia tai lisäillä niitä itse. Kaikkea tätä ja paljon muuta, liity siis heti.

< Japekin suosittelee!

vnt

liha

errea

vimeoa

vaakuna

Pudasjarvi

Fb