// www.varmanakki.com provided by www.jkry.org // email: paulipuhakka@varmanakki.com // Statcounter: hit counter//  
banneri

VALIKKO:

» Etusivu

» Tiimi

» Media

» Vieraskirja

 

UUTISARKISTO:

» 2012

» 2010

» 2009

» 2008

» 2007

» 2006

 

LINKIT:

» VNT @ Facebook

» Spartak @ Facebook

» KMK @ Facebook

» FC Kurenpojat

» Pudasjärven kaupunki

» Kalajoki Beachfutis

 

 


12.7.2011 - Heinäturnaus 2011

8-9.7.2011 pelattiin siis pudasjärven suojalinnalla heinäturnaus vuosimallia 2011. Osanottajia oli tänä vuonna mukavasti, eli kaikkiaan 16 joukkuetta ja turnee pelattiinkin kaksipäiväisenä. Kelit suosivat kuten lähes aina. Aurinko paistoi koko turnauksen ajan täydeltä taivaalta eikä nahkan palamiselta vältytty.

VNT:n osalta turnaus ei tänä vuonna sijoituksen valossa ollut mikään varsinainen suksee. Perjantaina joukkueen peli-ilme oli luvallasanoen veltto. Kolmessa alkulohkon pelissä ei saatu tehdyksi ainuttakaan maalia. Illalla kuitenkin pidettiin kosteanpaikanleiriä kurkkarissa ja seuraavana aamuna peli-ilme olikin jo paljon parempi. Tästä viisastuneena ensi vuonna leiritys alkaa jo torstain puolella. Lauantaina siis napsittiin lopuista jäljellä olevista peleistä voitot kotiin ja lopullinen sijoitus turneessa oli yhdeksäs.

Jälkipelit vedettiin perinteiseen malliin ja mukavaa oli. Hyvä fiilis jäi tämänkin vuoden heinäturneesta, kyllä se näin on että yksi kesän kohokohdista on taas takanapäin. Kiitoksia osallistuneille ja ei muuta ko ensi kesää odotellessa! Alla olevasta linkistä löytyy kuvia viikonlopun tapahtumista, käyhän tsekkaamassa.

Kuvia turnauksesta

 

11.7.2011 - Kalajoki Beachfutis Finnish Open 2011

17-19.6.2011 VNT matkasi viidettä kertaa historiassaan kalajoen hiekkasärkille pelaamaan beachfutiksen finnish openiin. Tänä vuonna pelit sujuivat erittäin hyvin ja kotiintuomisina olikin neljäs sija. Kaikkiaan harrastesarjaan osallistui 64 joukketta ja 833 pelaajaa, joten ei mikään huono sijoitus. Samalle sijalle VNT ylsi ensimmäisellä osallistumiskerralla vuonna 2007. Reissu oli onnistunut kaikinpuolin muutoinkin ja kelitkin suosivat kun arska paisteli pelipäivien aikana mukavasti.

Tulokset:
VNT vs. FC Huussi 3 - 0 (0-0)
VNT vs. Alennuskuponki 5 - 1 (2-1)
VNT vs. Team Potti 3 - 2 (1-1)

VNT vs. Paltamon Jyry 2 - 1 (1-0)
VNT vs. Sports Lace Team 4 - 2 (3-1)
VNT vs. FC Nahka 0 - 2 (0-1)
VNT vs. Tervolan OP 3 - 4 ja. (1-2)

Mainittakoon että Asko "Rocky Balboa" Mäkäräinen sijoittui maalipörssissä neljännelle sijalle yhdeksällä tehdyllä maalilla. Hienoa Asko!

Kamerateknisten ongelmien vuoksi ei turnauksesta juuri kuvamateriaalia kertynyt. Videoitakin toki kuvattiin, oikein kahdella kameralla, mutta eipä niistä tainnut juuri julkaisukelpoista tulla :) Ensi vuonna sitten paremmalla menestyksellä taltioidaan, tai ainakin yritetään.

 

7.4.2011 Salibandyturnaus pelataan 22.4. pudasjärven liikuntahallilla

Pitkäperjantaina taistellaan tuttuun tapaan salibandypuulaakin voittopystistä. Tänä vuonna turnaus pelataan 10 joukkueen voimin. Peliaika 1x12min. Osallistumismaksu 50 euroa/joukkue. Ilmoittautumiset Teemulle 0400-698334. Pidä kiirettä jos haluat joukkueesi mukaan, yli puolet paikoista on jo varattu!

Lisää tietoa turnauksesta tapahtuman facebook eventistä.

 

7.4.2011 Futsal puulaakimestarit, jo kolmatta kertaa! Poika kotiin.

26.3.2011 pelattiin siis pudasjärven liikuntahallilla futsalin puulaakimestaruudesta. Turnee oli sinänsä historiallinen, että VNT oli ensimmäistä kertaa historiansa aikana jaettu kahteen osastoon; Varma Nakki Team ja HC Club VNT. Molemmat joukkueet menestyivät varsin mairittelevasti, sillä HC Club VNT sijoittui lopulta pronssille Varma Nakki Teamin ottaessa kultaa. Kolhuinen ja kovia kokenut poikakin siis löysi lopulta kotinsa. VNT on voittanut futsalin puulaakimestaruuden aiemmin vuosina 2008 ja 2009, nyt siis oli vuorossa kolmas kiinnitys. Poikaa kylvetettiin illan mittaan Kurenkosken hulppeissa saunakabinettitiloissa ja myöhemmin illalla poika pääsi myös yökerho Blackdogin puolelle jamittelemaan.

 

27.1.2011 Futsalturnee lähestyy

***HOX HOX*** Ajankohta turnauksella muuttunut kuukaudella etiäpäin, eli ei 26.2 vaan 26.3.2011!

FC Kurenpojat järjestää perinteisen futsal puulaakiturnauksen 26.3.2011 Pudasjärven liikuntahallilla. Kerää porukka kasaan ja tule kisaamaan pitäjän kovimman futsalporukan tittelistä.

Osallistumisinfoa löydät tapahtuman facebook eventistä. Pidä kiirettä, jos mielit mukaan. Paikkoja rajoitetusti.

vnt

liha

errea

vimeoa

vaakuna

Pudasjarvi

Fb