// www.varmanakki.com provided by www.jkry.org // email: paulipuhakka@varmanakki.com // Statcounter: hit counter//  
banneri

VALIKKO:

» Etusivu

» Tiimi

» Media

» Vieraskirja

 

UUTISARKISTO:

» 2012

» 2011

» 2009

» 2008

» 2007

» 2006

 

LINKIT:

» VNT @ Facebook

» Spartak @ Facebook

» KMK @ Facebook

» FC Kurenpojat

» Pudasjärven kaupunki

» Kalajoki Beachfutis

 

 

 

16.10.2010 Kesämuistoja

Syksy saa, minä en - kuten Jaakko Teppo sen osuvasti laittaa. Eli näin se kesä on taas vierähtänyt ja illat pimentyneet. VNT osallistui menneenä kesänä taas monenlaiseen aktiviteettiin. Oli nimittäin futista, beachfutista, mölökkyä ja mitä lie kaikkea. Hienoa huomata että vuosien vieriessä toiminta pysyy yhä edelleen aktiivisena ja miehet mukana toiminnassa.

Kesän 2010 Heinäturnausvideota on odotettu kuin kuuta nousevaa. Allekirjoittaneen laiskottelusta ja muutamista teknisistä ongelmista johtuen on videon julkaisu päässyt "hieman" venähtämään. Mutta parempi myöhään jne.. Videon on tuttuun tapaan ohjannut ja leikannut VNT:n oma Renny Harlin Toni Kuopusjärvi. Muutama valokuva myös lisätty media-arkistoon. Niitä pääset tsekkailemaan tästä.

Eräänlainen merkkipaalu on myös VNT:n historiassa tänä vuonna saavutettu, kun joukkoon saatiin ensimmäinen ukkomies. Varma Nakki Team onnittelee siis Tomppaa ja Umppaa, jotka 10.10.2010 ottivat ja menivät naimisiin. Onnellisia yhteisiä vuosia teille! ..muistahan Umppa päästää se Tompaxi myös jatkossakin pelihommiin mukaan, ehkä kerran vuodessa myös saunailtaan :). Tämmöstä päivittelyä siis tällä erää. Seuraavan kerran VNT pelailee varmaankin salibandyä, siitä lisää tietoa likempänä. Hyvää syksyn jatkoa ja talven alkua! -Pauli

Tomma&Umppa

 

11.7.2010 Beachfutis 2010 - Finnish Open matskua

Tsau. Kun kerran edellisessä päivityksessä lupailin matskuja Kalajoen reissulta, niin tässäpä sitä nyt tullee sitte. Tämän vuoden reissulta on ilmeisesti tulossa pelkästään kuvamateriaalia johtuen kuvausteknisistä ongelmista.. Video(kuvaajat)kamerat jostakin syystä temppuilivat siihen malliin, että jälkipolville ei paljon kerrottavaa jäänyt.. :) Tässä nyt kuitenkin jotain räpsittyjä kuvia tarjolla pahimpaan nälkään. Lissääkin näitä ois vielä, katsotaan jos sais nekkii tässä näytille jossain vaiheessa. Mutta pitemmittä puhheitta ni klikkaahan tuota kuvvaa tuosta alapuolelta ni pääset fiilistelemmään meininkejä

Beach10

... Niin ja heinäturneekin saatiin viikonlopun aikana pelailtua, joten sieltäkin sitten tulossa raporttia varmaankin kuvien & videon muodossa. Eipä muutako stay tuned ja hyviä kesän jatkoja!

 

8.7.2010 Heinäturnaus 2010 otteluohjelma

Moro! Kesä senku vierii eteenpäin, eikä sivustoa oikein jouda päivittämään. Kalajoen matskutkin makailee vielä kovalevyllä ja odottelee käsittelyä. Katsotaan jos viikonlopun aikana saisi sieltä kuvia näytille.

Vuoden kohokohta kuitenkin lähestyy uhkaavasti, sillä huomenna starttailee käyntiin Heinäturnaus puulaaki vuosimallia 2010. Siispä vähän otteluohjelmaa tästä näytille, notta miehet ossaa saapua oikiaan aikaan paikanpäälle. VNT aloittaa pelihommat siis vasta lauantain puolella. Tsekkaa myös tapahtuman Facebook eventti, joka löytyy kun kirjoittaa hakuun heinäturnaus 2010.

Saapukaahan paikalle runsain joukoin!

 

28.4.2010 Futsal 2010 Video ulkona!

Tuoretta matskua pukkaa taas sivuille! Nimittäin eeppinen elokuvan pätkä kuluvan vuoden futsalturnauksesta, joka siis pelattiin 6.3.2010 Pudasjärven liikuntahallilla. Varma Nakki Team sijoittui pronssille ko. mittelössä Sählääjien ottaessa kultaa ja FC Rainbown hopeaa. Tsekkaapa kyseinen video tuosta alapuolelta ja kirjottele sen jälkeen vaikka vieraskirjaan tai feisbuukkiin armoton arviosi pätkästä.

Futsal2010

VNT:n kokoonpano kyseisessä turneessa seuraava:

#1 Markus Luukkonen
#4 Joni Luokkanen
#6 Teemu Torvinen
#7 Pauli Puhakka
#8 Asko Mäkäräinen
#9 Toni Kuopusjärvi
#10 Tomi Kantoniemi
#11 Perttu Kuusela
#12 Veli-Matti Pätsi
#13 Juuso Illikainen
#14 Joonas Perttunen
#15 Antti Illikainen
#17 Joni Sarajärvi
#69 Eero Juusola

Pätkän on koonnut kasaan Kuopusjärven Toni, propsit ja tänksit siis hänelle!

 

29.3.2010 Salibandypuulaaki '10 lähestyy

Mitä olisikaan pääsiäinen ilman legendaarista salibandyturnausta? Tänä vuonna VNT ja Pappilantien Spartak järjestävät yhdessä perinteikkään pääsiäisturnauksen pitkäperjantaina 2.4.2010. Mukana 10 kiven kovaa joukkuetta. Tervetuloa pelailemaan ja katselemaan päivän otteluita liikuntahallin hornankattilaan!

Alta löydät otteluohjelman ja mikäli mieleen tulee jotain kysyttävää, niin vieraskirjassa vastaillaan samoin kuin facebookissa tapahtuman sivulla.

A-lohko
1 8.30 A KMK - Tuoremehuporukka
2 8.45 A Kipinä - Spartak
3 9.00 A Ulea - Tuoremehuporukka
4 9.15 A Kipinä - KMK
5 9.30 A Spartak - Ulea
6 9.45 A Tuoremehuporukka - Kipinä
7 10.00 A Spartak - KMK
8 10.15 A Ulea - Kipinä
9 10.30 A Tuoremehuporukka - Spartak
10 10.45 A KMK - Ulea

11.00 Rankkarikisan arvonnat ja ensimmäinen kierros

B-lohko
11 12.00 B Varma Nakki - Pojjat
12 12.15 B Togo - Jylhät Orit
13 12.30 B Svengimuuli - Varma Nakki
14 12.45 B Pojjat - Togo
15 13.00 B Jylhät Orit - Svengimuuli
16 13.15 B Varma Nakki - Togo
17 13.30 B Pojjat - Jylhät Orit
18 13.45 B Togo - Svengimuuli
19 14.00 B Jylhät Orit - Varma Nakki
20 14.15 B Svengimuuli - Pojjat

14.30 Rankkarikisan välierät ja finaali

Sijoitusottelut jatkuvat kello 15.00.

 

8.3.2010 Futsal 2010, Sählääjät mestariksi - hävisikö Varma Nakki tahallaan?

No ei hävinnyt ei. Varma Nakki sijoittui Lauantaina 6.3.2010 Pudasjärvellä pelatussa futsalturnauksessa loppujen lopuksi hienosti kolmannelle sijalle. Pronssipelissä kaatui OVOKin pojat lukemin 6-2, kun Sählääjät taas kukisti loppuottelussa Rainbowin varsinaisen peliajan jälkeen rankkareissa. Turnaukseen saatiin kasattua iskukykyinen joukko kovia pelimiehiä, mutta tällä kertaa oli toisten vuoro viedä poika kotiin. Mutta kuten kuvasta näkyy, niin meininki oli iloista. Kiitos Kurenpojille turnauksen järjestämisestä ja tietenni iso kiitos kaikille turnauksessa pelanneille, oli mukava nähdä teitä! VNT kiittää ja kuittaa. Seuraavan kerran ollaan pelihommissa todennäköisesti salibandyn puulaakiturneessa, joka pelattaneen joskus siinä pääsiäisen tienoolla.

Turnauksen kärkikolmikko siis: 1. Sählääjät, 2. FC Rainbow, 3. Varma nakki.

Kuvia turnauksesta täällä.

Futsal2010

Ottelut:

VNT VS. Team OVOK 0 - 0
VNT VS. Mäyräkoirat 1 - 0 (Kuopusjärvi)
VNT VS. FC Rainbow 1 - 2 (Illikainen J.)
VNT VS. Sählääjät 0 - 1
VNT VS. OVOK 6 - 2 (Puhakka, Kuopusjärvi, Illikainen J, Puhakka, Perttunen, Puhakka)

 

18.2.2010 Futsal 2009 Video!

Vuoden 2010 futsalturnaus lähenee kovaa vauhtia! Sitä odotellessa pääset fiilistelemään viime vuoden meininkejä tämän hienon videon muodossa. Tsekkaa millaisilla otteilla VNT vei viimeksi mestaruuden!

Editoinnista on vastannut Kuopusjärven Toni ja musiikkien jälkieditoinnista Puhakan Pauli.

Editointi:

Toni Kuopusjärvi & Pauli Puhakka

Rooleissa:

Toni Kuopusjärvi, Pauli Puhakka, Teemu Torvinen, Juuso Illikainen, Markus Luukkonen, Asko Mäkäräinen, Arttu Juusola, Joni Luokkanen, Joonas Perttunen, Antti Illikainen, Veli-Matti Pätsi, Tomi Kantoniemi, Pauli Hiltunen, Eero Juusola, Perttu Kuusela, Tuomas Herukka & Jaakko Juusola.

Musiikki:

Floppy Dee - Ive Had Enough
Richtaste - Supermen
The Balck Beards - Double Trouble
Michelle - Malas Artes
Lush Logic - Push The Red Button

 

16.2.2010 VNT avasi kauden hankifutiksen merkeissä Rovaniemellä

Varaslähtö kauteen siis otettu hankipalloa pelaillen, kun Varma Nakki osallistui LYY:n järjestämään hankifutiskisaan Valdemarin rannassa. Turneessa oli kiitettävä määrä joukkueita mukana, listojen mukaan ainakin 27. VNT:n sijoitus turnauksessa oli loppujen lopuksi sija 3-4.

Hauskaa piisasi, vaikka varpaat meinasikin päivän edetessä jäätyä, kun aikataulu venyi ja venyi. Pelit kuitenkin saatiin pelattua kunnialla loppuun asti.

Varma Nakki Team - kokoonpano 16.2.2010 hankifutis: Pauli Puhakka, vieraileva tähti Jaakko Juusola, Antti Illikainen, Teemu Torvinen, Joonas Perttunen, Juuso Illikainen, Eero Juusola, Markus Luukkonen, Joni Sarajärvi.

Hankifutis 2010

Kuvia turnauksesta pääset selailemaan TÄSTÄ


5.2.2010 Uutta ulkoasua sekä Infoa futsalpuulaakista

 

 

korttiloota

Tämmöstä kevyttä päivittelyä tällä kertaa. Ulkoasua vähän uuteen malliin ja muuta pientä fiksaamista toimivuuden osalta. Palautetta vieraskirjaan jos joku homma ei pelaa.

Hieman aiemmista tiedoista poiketen futsalturnee siirtyikin maaliskuun puolelle. Turnaus siis Pudasjärven liikuntahallilla 6.3.2010, jolloin Varma Nakki Team aloittaa uuden vuosikymmenen myös pelihommien saralla. Mestaruudet vuosilta 2008 & 2009, saako menestystarina jatkoa? Tule, näe ja kannusta!

Luvassa tutut pelimiehet aivan uudella, freshillä '10-lookilla. Saavu paikanpäälle tsekkaamaan ja ihmettelemään menoa.

 

17.01.2010 Lehtiarkisto ajantasalle!

 

Terseli! Nyt on sitte kaivettu vanhat lehtijutut naftaliinista, skannattu ne ja laitettu teille töllisteltäväksi tänne sivuille. Kyllä nyt VNT:n faneja hemmotellaan! Kiitoksia Makelle arvokkaasta työstä, ko oot säilöny nämä historiankirjoitukset, ja Topille ko skannasit ne, ni ja meikälle ko laiton ne tänne. Ni ja teille jotka ootta rustannu nämä jutut meistä, ja tietenni koko tiimille ko oomma toilaillu kimpassa jo pitkän tovin ja aiheuttanneet pahennusta. Tsekkaa lehdet täältä tai paina tuosta kuvasta.

 

Tämmöstä siis tällä erää, ja seuraavan kerran VNT tositoimissa jo helmikuussa Futsalpuulaakissa Pudasjärvellä. Be there or be square! Varma Nakki on siis vienyt nimiinsä kaksi edellistä turnausta, nyt jännätään tuleeko kolmas peräkkäinen kiinnitys poekaan..

 

09.01.2010 VNT 2010 - LIHA World Cup keräilykorttisarja ulkona!

Liha10

No moro taas. Nyt on näin vuoden alkuun herkkua jaossa oikein urakalla. Painosta saapui nimittäin juuri nippu erittäin tyylikkäitä futiskortteja. Voit käydä tsekkailemassa niitä tuolla tiimi-sivulla, ovat siellä näytillä. Mikäli vain näitä kortteja saat hamstrattua itsellesi pahvisina, ni pidä lujasti kiinni. Meinaan arvo nousee päivä päivältä.

Eli World Cup South-Africa'10 hengessä tosiaan päätin päivittää tiimiosion kohdalleen. Ne on nyt sellaisessa muodossa, että niitä on helppo päivitellä jatkossa, jos naamavärkkiin tai muihin tietoihin tulee muutoksia.. toisin kuin ennen. Kaikista pelaajista siellä ei nyt tällä hetkellä ole vielä täydellisiä tietoja, mutta päivitellään niitä tässä kun ehditään. Kuviakin voisi muutamista jannuista ottaa vähän tuoreempia.

 

07.01.2010 Uusi vuosi, uudet kujeet

Ja son moroo!

Viime päivityksestä vierähtikin taas aikaa ja siinä välissä ehti vuosikin vaihtua. Edellisen kerranhan vnt on ollut pelihommissa siis puulaakisalibandyssä marraskuussa. Kyseisestä turneesta saatiin taas mainetta ja mammonaa kotiintuomisiksi, sillä ensimmäistä kertaa järjestetystä rankkarikuninkuuskisasta nappasimme voiton kotiin! Itse turnauksen loppusijoituksessa olimme kolmantena, mikä sekin oli varsin mukava homma. Kiitoksia Pappilantien Spartakille toimivasti järjestetystä turneesta.

 

Loppujärjestys:

1) Ulea
2) KMK
3) Varma Nakki
4) Kaminat
5) Pappilantien Spartak
6) Suharit
7) Kipinä
8) Jylhät Orit
9) SBT International (luopui kesken)
10) FC Tuska (luopui kesken)

Seuraavan kerran meidät nähdään pelihommissa todennäköisesti tulevassa futsalpuulaakissa, joten sitä odotellessa siis. Hyvää alkanutta vuotta teille kaikille toivottaa VNT:n väki, nähdään pelikentillä! ps. siinä vieresä poeka =>

..edit. Lisäsin muutamia kuvia. Ennennäkemättömiä fotoja VNT:n bäksteitsiltä eli pukukopista! nyt on tytöille laatua luvassa, mm. Asko ilman paitaa, huh huh!

Klikkaa tästä!

vnt

liha

errea

vimeoa

vaakuna

Pudasjarvi

Fb