// www.varmanakki.com provided by www.jkry.org // email: paulipuhakka@varmanakki.com // Statcounter: hit counter//  
banneri

VALIKKO:

» Etusivu

» Tiimi

» Media

» Vieraskirja

 

UUTISARKISTO:

» 2012

» 2011

» 2010

» 2009

» 2007

» 2006

 

LINKIT:

» VNT @ Facebook

» Spartak @ Facebook

» KMK @ Facebook

» FC Kurenpojat

» Pudasjärven kaupunki

» Kalajoki Beachfutis

 


20.7.2008 - Kyläsarja 2008 - VNT Mestariksi!

Neljä vuotta ehti vierähtää VNT:n edellisestä jalkapallon kyläsarjamestaruudesta, mutta nyt on Poika taas kotona! Erittäin tiukassa ja tasaisessa turneessa vnt taisteli tiensä finaaliin ja vei lopulta mestaruuden nimiinsä.

Kuten tuloslista kertoo, ei tänä vuonna varsinaista maalijuhlaa nähty, mutta sitäkin enemmän jännittäviä ja verenpaineita nostattavia rankkarikisoja. Rankkarit vedettiinkin sitten suvereenisti omiin nimiin, sillä löytyyhän meiltä pitkä liuta kylmähermoisia, varmoja viimeistelijöitä. Eikä toki sovi unohtaa seinää nimeltä Luukkonen, joka taas kerran venyi loistaviin pelastuksiin useaan otteeseen.

Iso kiitos taas koko tiimille mahtavasta turnauksesta ja makeasta voitosta! Kyllähän se näin on, että kyläsarja näytti taas paikkansa ehdottomana kesän kohokohtana! Tästä on taas hyvä jatkaa kohti syksyä ja uusia koitoksia

VNT:n ottelut:

VNT vs. Mäyräkoirat 0 - 0
VNT vs. Juve 1 - 2
VNT vs. Spartak 0 - 0 (1-0)
VNT vs. Juve 0 - 0 (1-0)
VNT vs. Kaminat 1 - 0

»» Klikkaa tästä nähäksesi lissää matskua turneesta! »»

 

23.3.2008 päivitys

Sellainen päivitys sivustoa koskien, että uutis-sivu on tästedes jaettuna osiin. Elikkä tuosta oikealta ylhäältä löytyy nyt tuollainen valikko josta voi valita haluamansa vuoden uutiset. Tämä muutos siksi, että etusivun lataaminen onnistuisi jatkossakin vaikka hieman hitaammallakin yhteydellä.

Eipä tässä muuta ko hyvvää pääsiäistä kaikille!

 

22.03.2008 - Salibandyn puulaakitrunaus

21.3.2008 Pitkäperjantaina pelattiin salibandyn puulaakiturnaus. VNT toimi järjestävänä tahona viime vuoden tapaan. Järjestelyjen puolesta turnaus meni aivan mukavasti. Pelit pelattiin hyvin aikataulussa ja siivoushommat hoidettiin porukassa, siitä propsit kaikille mukana olleille!

Tänä vuonna mukana oli yhteensä 12 joukkuetta. Osallistujia oli siis suht runsaasti, mikä on aina mukava asia. Myös vieraspaikkakuntalaiset ovat näemmä ottaneet turnauksen hyvin omakseen, sillä tälläkin kertaa joukkueita oli runsaasti muilta paikkakunnilta.

VNT:n sijoitus oli turnauksessa 6. Tällä kertaa ei siis mitaleista päästy taistelemaan, mutta eihän sitä aina voi voittaa. Erittäin mukava turnaus silti kaikinpuolin. Hauskaa piisasi aina iltaan ja yömyöhäiseen saakka. Pitkä, mutta palkitseva perjantai!

VNT:n OTTELUT SALIBANDY'08

VNT vs. Spartak 0 - 0
VNT vs. Kaminat 2 - 1
VNT vs. Togo 07 0 - 4
VNT vs. Kaminat 5 - 0
VNT vs. Ulea 2 - 2 (0-1)

LOPPUJÄRJESTYS

1. Svengimuuli
2. KMK
3. Togo 07
----------------
4. Moses Priest
5. Ulea
6. Varma Nakki
7. Kaminat
8. Kipinä
9. Spartak
10. NJM
11. Sählääjät
12. Mallipojat

KUVAT »

 

27.02.2008 - Lehtiarkisto avattu!

Kaivoinpas siis skannerin naftalista, pyyhkäisin pölyt pois ja skannata rämäytin tuon Iijokiseudun jutun tuosta futsalturneesta kaikkien nähtäville. Kyllähän tuosta näyttäsi jotain selvääkin saavan.

Näinpä siis julistan VNT:n lehtiarkiston avatuksi. Arkiston sisältö on vielä tällä hetkellä "hieman" köykäinen, mutta mikäli nyt jollain on nuita lehtileikkeitä kunniakkaan historiamme varrelta, niin toimittakaa mulle. Laitettaan sitten arkiston jatkoksi.

Ja tulevaisuudessahan siis kaikki jutut toilailuistamme päätyvät tuonne digitaaliseen arkistoomme, että nekin fanit, jotka eivät lehteä pääse lukemaan, voivat seurata edesottamuksiamme täällä Internetin ihmeellisessä maailmassa

 

18.02.2008 - Varmanakki.com uudistui

Tänään sitten sivusto otti ja uudisti ulkonäkönsä! Hieman vaihtelua, olihan se vanha ulkoasu jo tovin aikaa palvellutkin. Elikkäs tämmösellä tummanpuhuvalla leiskalla vuoteen 2008.

Ilmotelkaa jos löytyy kuolleita linkkejä tai muuten vaan sivut ei toimi. Varmasti korjattavaa löytyy.

Oli tuossa myös puhetta poikain kanssa, että kootaan sivustolle lehtileikkeitä VNT:n historian varrelta. Luukkoselta kuulemma löytys Iijokiseudun artikkelit. Pitää koittaa skannailla niitä tässä joskus sitten tänne. Olishan se mukava lueskella vanhoja juttuja :)

 

17.02.2008 - Kuvat lisätty

Nonnii nyt on sitten osa kuvista sivuilta. kunhan Tonilta saan kameraa, ni saadaan sit loputki. Kamerassa lie ollu liian suuri ISO-arvo, kun olivat aika rakeisia nuo kuvat, mut ei voi mittää. On siellä kuiten ihan onnistuneitaki otoksia:) Klikk!

 

16.02.2008 - WE ARE THE CHAMPIONS

VNT:n OTTELUT FUTSAL'08 :

VNT vs. FC Rainbow Seniorit 4 - 1
VNT vs. Sählääjät 0 - 1
VNT vs. Kipinä 4 - 1
VNT vs. Spartak 1 - 0
VNT vs. Sählääjät 0 - 0 (1 - 0)

TULOSLISTA:

1. VarmanakkiTeam
2. Sählääjät
3. FF männistö
----------------------
4. Spartak
5. Fermion
6. Kipinä
7. FC Rainbow Juniorit
8. FC Rainbow Seniorit

Jees elikkä vuosi 2008 pyörähti käyntiin aika mallikkaasti myös näitten pelihommien saralla, sillä VNT otti tänään pelatussa Futsalturneessa MESTARUUDEN! ..ensimmäistä kertaa historiassaan.

Finaali, kuten normaalikuvioon kuuluu, meni aina rankkareille asti kun varsinaisella peliajalla ei ratkaisua saatu aikaiseksi. Ja kuten normaalikuvioon kuuluu, jälleen kerran vastassa oli aina yhtä kova sählääjien joukkue. Tällä erää voitto meille!

Asko teki miehen työn veräjänvartijana ja nappasi kaksi koppia rankuissa! Muutenkin loistavasti pelattu turnee maalilla. Askohan siis paikkasi Luukkosen Makea, joka tälläkin hetkellä on suorittamassa asevelvollisuuttaan.. :)

Ja olihan meillä myöskin vieraileva tähti messissä, Oki roitownista. vieläpä ihan liigatason vahvistus:) Spartakin poikia vastaan pelatessa Oki kuitenkin tuli kevyehkösti ajetuksi sukille(kari kari..:), ja pelit päättyi siltä päivältä siihen paikkaan. Mutta ei mitään, pelimies henkeen ja vereen.

Nyt on sitte pyhä kolminaisuus saavutettu, sillä voittolistaltahan löytyy niin futiksen, futsalin kuin myös salibandyn mestaruudet. Mahti homma poijjaat!

Tästäpä on taas hyvä ponnistaa seuraaviin turneisiin!

vnt

liha

errea

vimeoa

vaakuna

Pudasjarvi

Fb