// www.varmanakki.com provided by www.jkry.org // email: paulipuhakka@varmanakki.com // Statcounter: hit counter//  
banneri

VALIKKO:

» Etusivu

» Tiimi

» Media

» Vieraskirja

 

UUTISARKISTO:

» 2012

» 2011

» 2010

» 2009

» 2008

» 2006

 

LINKIT:

» VNT @ Facebook

» Spartak @ Facebook

» KMK @ Facebook

» FC Kurenpojat

» Pudasjärven kaupunki

» Kalajoki Beachfutis

 

 


02.12.2007 - Salibandykuvia

17.11.2007 Pelailtiin vuoden toinen salibandyturnee tuossa liikuntahallilla. Vnt sijoittui tällä kertaa kolmanneksi, KMK:n viedessä voiton.Klikkaa hc ja tsek teh shit

 

15.9.2007 - Heinäturnaus07 kuvat

Pitkän odotuksen jälkeen saatiin lopulta myös tämän vuoden heinäturneekuvat nettiin ihmisten ihasteltavaksi.

Kuvamateriaalia ei ole kovinkaan kattavasti, sillä tänä vuonna kamerat olivat jostain syystä unohtuneet kaikilla kotiin. Jotain kuitenkin saatiin ikuistettua.

Ei muuta ko näppää Jampan naamaa ja tsekkaile uutuudet!

VNT sijoittui siis tänä vuonna kolmanneksi koko turnauksessa, mikä oli ihan mainio saavutus sinänsä. Paras Pudasjärveläisjoukkue, kuten paikallislehdessäkin kovasti hehkutettiin :)

 

26.7.2007 - Sivuston fiksailua

Jöyjöy ja hyvvää kessää.

Tässä joutessani nyt hieman päivittelin sivuja, ei niinkään näkyvästi, mutta sitäkin tuntuvammin. Elikkäs kuvagalleriat on nyt tehty uusiksi ja kuvakoot sitämyöten pienenivät aika huimasti. Joten nyt luulis pelailevan vaikka vähän hitaammallakin paukkulangalla.

Ilmotelkaa tuonne vieraskirjaan vielä jos ilmenee niitä näkyvyysongelmia. Ja laittakaa mukaan myös tieto selaimesta ja sen versiosta. Saattas vähän auttaa ongelman ratkaasussa. tai sitten ei, mutta kuitenni.

PS. Nyt on Askonhi nimi listassa! =)

pspsss shh. Luukkonen niitä kuvia mulle tulemaan jos sulta löytyy. siis tuosta viimesimmästä potkupalloturneesta!

 

30.6.2007 - Beachfutis Finnish Open 2007

Varmanakki team osallistui tänä vuonna ensimmäistä kertaa historiassaan kalajoella pelattavaan beachfutiksen Finnish Openiin.

Kalajoella oltiin liikenteessä seuraavanlaisella kokoonpanolla: Asko Mäkäräinen, Tuomas Herukka, Eero Juusola, Pauli Hiltunen, Markus Luukkonen, Antti Veteläinen, Jarmo Vähäkuopus, Tomi Kantoniemi, Teemu Torvinen sekä vierailevina tähtinä Timo Torvinen, Jaakko Juusola ja Marko Taivalkoski.

Turnaus sujui erinomaisen hyvin ja kotiintuomisina olikin neljäs(4) sija harrastesarjasta. Sarjassa oli joukkueita yhteensä 56. Ei siis ollenkaan huono debytointi. Ensivuonna sitten tullaankin kotiin mitalit kaulassa.

Alla olevasta linkistä pääset selailemaan kuvia Kalajoen reissusta!

Kalajoki beachfutis'07

 

7.4.2007 - WE ARE THE CHAMPIONS

Vuoden 2007 salibandyn pääsiäisturnaus. Varmanakkiteam, numero 1.

Elikkäs tänä vuonna VNT järjesti liikuntahallilla perinteisen salibandyturneen, ja otti vielä kaiken kukkuraksi voiton. Turnaus meni ihan mallikkaasti kaikilta osin. Loppujärjestys näyttää seuraavanlaiselta:
1. Varma Nakki
2. Togo´07
3. Svengimuuli
4. KMK
5. IK Topo
6. Kipinä
7. Sählääjät
8. Spartak
9. Mooses Priest
10. Team Mallipojat
11. La Cosa
12. FC Tuska
13. AirWave

Tässä voitonhuumassa päätin hieman päivittää myös sivuja. Edellisestä päivityksestä onkin jo päässyt vierähtämään hyvä tovi, mutta kuten sanotaan parempi myöhään entä vielä myöhempään.
Elikkä nyt sivuille nasahti semmonen määrä kuvia, että siinä on katseltavaa ja kovasti! Ei muutako tytöt ja pojat katselemaan ja fiilistelemään menneitä pelejä. Nimittäin jälleen on onnistuttu taltioimaan mahtavaia otoksia kovatasoisista matseista! Tsekkailkaapas siis seuraavanlaiset setit:


Salibandy'07
Futsal'07
Katusäbä'06

vnt

liha

errea

vimeoa

vaakuna

Pudasjarvi

Fb