// www.varmanakki.com provided by www.jkry.org // email: paulipuhakka@varmanakki.com // Statcounter: hit counter//  
banneri

VALIKKO:

» Etusivu

» Tiimi

» Media

» Vieraskirja

 

UUTISARKISTO:

» 2012

» 2011

» 2010

» 2009

» 2008

» 2007

 

LINKIT:

» VNT @ Facebook

» Spartak @ Facebook

» KMK @ Facebook

» FC Kurenpojat

» Pudasjärven kaupunki

» Kalajoki Beachfutis

 


10.7.2006 - Päivityksiä

Heinäturnauksen kuvat ovat nyt nähtävillä media-sivulla! Tsekkailkaas sieltä.

Päivittelin myös tiimi-osiota. Muutamilta puuttuu vielä tiedot, joten lähetelkääpäs niitä osoitteeseen paulipuhakka@varmanakki.com

Eipähän muuta tällä kertaa.

-edit- Lisäsin tuohon etusivulle tuollaisen pikkulaskurin, ni voipi seurailla kävijämäärää :). Laskeepi ainoastaan kävijät, ei sivulatauksia.

 

8.7.2006 - HEINÄTURNAUKSEN toinen päivä

Päivä lähti käyntiin loistavasti. Otimme selvän voiton NJM:stä heti alkuunsa varmalla ja tyylikkäällä pelillä.

Seuraavana vastaan asettui FC Rainbow juniorit. Pelissä tunteet kuumenivat puolin jos toisinkin, mutta sehän ei menoa haitannut. Tuomarikin meinasi repiä pelihousunsa useampaan otteeseen. Rainbow oli tällä kertaa kuitenkin parempi, ja jouduimme nielemään karvaan yksinolla tappion.

Loput kaksi peliä menikin sitten lähinnä fiilistellessä hyvässä seurassa auringon porottaessa lähes pilvettömältä taivaalta. KKP:tä vastaan pelasimme 2-0 tappion. Viimeinen peli FC Rainbow senioreita vastaan oli todella rentoa ja iloista potkupalloa. Peli meille 2-0.

Turnaus takana ja ensivuoden pelejä odotellaan taas innolla.

Tässä vielä turnauksen saldot:

VNT vs. Pappilantien Spartak : 1-0
VNT vs. Jonku : 2-0
VNT vs. NJM 4-0
VNT vs. FC Rainbow juniorit 0-1
VNT vs. KKP 0-2
VNT vs. FC Rainbow seniorit 2-0

 

7.7.2006 - HEINÄTURNAUS aka kyläsarja käynnistyi!

Kesän kohokohta elikkäs heinäturnaus on sitten vihdoinkin koittanut! Pelit alkoivat tänään klo. 1800 pintaan ja niitä pelailtiin jonnekkin tuonne yhdeksän korville.

VNT:n turnaus alkoi hyvinkin vakuuttavasti heti alkumetreiltä lähtien. Perjantain ohjelmassa oli kaksi peliä, joista kummastakin saalistimme pisteet kotiin. Tästä on hyvä lähteä huomisen jatkopelejä kohti.

..Ja kuvia saataneen media-puolelle jahka jaksaapi ruveta säätämään. Matskua on kuitenkin reilusti joten stay tuned. -Over and out.

 

25.4.2006 - varmannaki.com toiminnassa

Dodii, se oli pikaista toimintaa webbinen.netiltä. Näi se homma pitääki toimia. Nyt se sitte on auki: www.varmanakki.com. Ei muuta ku sanomaa levittämään =)

 

24.4.2006 - WWW.VARMANAKKI.COM

Houdihou! www.varmanakki.com aukenee ihan lähipäivinä. Stay tuned.

Hintaa domainille kertyi abouttirallaa 12hurnaa, sumplitaan raha-asiat tässä halaki joku päevä.

Eipä muuta tällä erää. Nii paitsi että nyt äijät niitä kuvia tulemaan sinne postiin. -Pauli

 

17.4.2006 - Pientä päivitystä

Eipä muuta ku lisäilin muutamia kuvia tuonne mediapuolelle.

Nii ja äijät pistäkääpäs mulle spostiin jonkinlaista kuvaa, tarkat speksit ja paidan numero, ni saa tehtyä ton tiimi-sivun kuntoon.

paulipuhakka@varmanakki.com

 

15.4.2006 - VNT avaa interveppisivut!

Viimeinkin. Pitkän ja tuskallisen odotuksen jälkeen VNT aukaisee virallisen nakkisivuston kaikkien fanien iloksi. Elikkä ei muutako tutustukaahan sivuihin. Palautteen antaminen ja jälkipelit käydään sitte tuolla vieraskirjan puolella. S-postia saapi myös laitella osoitteeseen paulipuhakka@varmanakki.com

Muutama vuosi sitten aloitettu pelipaitaprojektikin edistyi jo sen verran, että saimme testata uusia paitoja salibandyn puulaakiturneessa(josta kuvia media-sivulla). Logo ja numero paidoista löytyy, mutta mahdolliset sponsoripainatukset teetämme ilmeisesti myöhemmin. Jos kiinnostusta mainospaikalle on, niin otappa yhteyttä teemu(dot)torvinen(at)koulu(dot)pudasjarvi(dot)fi

Urheilurintamallakin on ollut aktiivista. Tuossa joku aika takaperin kävimme pelaamassa jo perinteeksi muodostuneen futsalin puulaakiturnauksen liikuntahallilla. Osa joukkueesta oli pelailemassa salibandya toisaalla, mutta saimme kuitenkin kasattua joukkueen kasaan oikein nätisti.
Turnaus alkoi perjantai-iltana. VNT:llä oli kaksi peliä, joista nappasimme helpot voitot kumpaisestakin. Lauantai-aamuna jatkoimme virkeänä turnausta. Pelithän sujuivat siihen malliin, että raivasimme tien aina loppuotteluun asti.
Vastaan asettui tuttu joukkue, Sählääjät, jonka voitimme toissakesäisessa jalkapallofinaalissa vieden mestaruuden. Tällä kertaa kuitenkin kävi toisin ja parempi joukkue vei pokaalin. Sijoitus oli tänä vuonna siis toinen. Ensi talvena laitetaan sitten paremmaksi, mutta sitä ennen kuitenkin napataan kultaa kesän puulaakista.

14.4 Pelattu salibandyn puulaaki meni meidän osalta suhteellisen heikosti. Lopullinen sijoituksemme taisi olla yhdeksäs. Ei osattu hyödyntää maalipaikkoja tänä vuonna.
Sijoituksesta huolimatta hauskaa riitti. Turnaus oli kaikinpuolin onnistunut, jos mukaan ei lasketa yhtä sikailujoukkuetta ja sitä, että pelien aikataulut hieman venyivät. Käykääs tsekkaamassa kuvat turnauksesta media-sivulta.

Ensi vuonna uudet kujeet ja uudet pelit salibandyn osalta. Seuraavan kerran Varmanakki pelaa kesän futispuulaakissa. Sitä odotellessa.

Eipä muuta kuin hyvät keväänjatkot kaikille!

vnt

liha

errea

vimeoa

vaakuna

Pudasjarvi

Fb